23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Estrena de cinema: “Hotel Transilvania”, l’hotel del Dràcula

dimecres 24 d' Octubre de 2012

Benvinguts a l’hotel on es relaxen en família els monstres més famosos del món. Aquest film d’animació 3D, que s’estrena divendres, mostra també la cara més entranyable del Dràcula.

L’Hotel Transilvania no és un hotel qualsevol. És un lloc on els monstres i les seves famílies van a descansar i a desconnectar del seu dur dia a dia, sempre rumiant plans per trobar la millor manera d’espantar els nens i nenes. Dràcula, el vampir més famós del món, és el propietari d’aquest hotel ple de teranyines i també és el pare de la jove adolescent Mavis.

Així, aquesta pel·lícula d’animació 3D que s’estrena divendres mostra la cara més familiar del Dràcula. I descobrireu que, lluny del que poguéssiu pensar, és un pare molt preocupat per la seva filla, fins al punt que li explica històries de por per a que la Mavis perdi les ganes de fer entremaliadures.

Pel que fa als espectadors, la millor recomanació és que deixeu la por a casa i aneu a passar una estona a aquest hotel que compta amb uns clients monstruosos però molt divertits. És el que han escollit per relaxar-se el Frankenstein , la Mòmia, l’Home Invisible i també un jovenet ben normal que arriba a l’hotel de casualitat però a qui li costarà molt marxar. Més que res perquè s’enamora de la Mavis…


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors