29 / 10 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“El Codex del Pelegrino”, un joc sobre el Camí de Sant Jaume

divendres 26 d' Octubre de 2012

El videojoc, que ja està disponible a la botiga App Store, és una gran eina per conèixer esdeveniments històrics i culturals reals que van succeir en aquesta ruta medieval.

El Camí de Sant Jaume és una ruta que recorren els pelegrins de tota Europa que volen arribar a la catedral de Santiago de Compostel·la, a Galícia. Un cop allà, els visitants entren a venerar les restes de Sant Jaume que, segons la tradició, es troben a l’interior de la Basílica. A banda d’atraure milers de caminants any rere any, ara el Camí de Sant Jaume també té el seu videojoc.

S’anomena “El Codex del Pelegrino” i és una aventura gràfica en 3D que us proposa acompanyar el protagonista del joc, Norberto de Bricasard, per un camí ple de proves, enigmes i personatges misteriosos amb qui haureu d’enfrontar-vos si voleu arribar a Santiago.

El joc, que ja està disponible a la botiga digital App Store, és una gran eina per conèixer esdeveniments històrics i culturals reals que van succeir en aquesta ruta medieval. Decorat amb una magnífica recreació d’escenaris autèntics, “El Codex del Pelegrino”  es divideix en vuit etapes que us portaran a la catedral gallega més famosa del món.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Most Popular Best Free Internet Dating Web Sites 2018

26 Octubre 2020

silueta_periodista

Natürlich vermag man nebensächlich inside einer AmateurCommunity denn User ordentlich entrahmen

22 Octubre 2020

silueta_periodista

google

22 Octubre 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors