23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Saló del Manga vol batre el Rècord Guiness de disfresses de Bola de Drac

divendres 26 d' Octubre de 2012

El repte serà l’1 de novembre. Feu-vos amb imaginació (o agafeu de l’armari si ja la teniu) la disfressa del vostre personatge preferit del manga creat per Akira Toriyama.

El 18è Saló del Manga, que es celebrarà de l’1 al 4 de novembre a la Fira de Barcelona, arriba carregat d’al·licients pels amants dels videojocs, com vam explicar dilluns passat. Però aquest no és l’únic “caramelet” que els organitzadors del certamen han volgut donar-vos. També han llançat un desafiament per a tots els fans del mític còmic japonès Bola de Drac.

Per celebrar el vintè aniversari de la primera publicació d’aquest manga creat per Akira Toriyama, el Saló vol batre el Rècord Guiness (el Llibre Guiness dels Rècords agrupa tota la col·lecció de rècords mundials) reunint un nombre tan gran de persones disfressades de personatges de Dragon Ball que no s’hagi registrat mai fins ara.

El repte serà el dijous 1 de novembre, dia de Tots Sants i per tant festiu a tot Catalunya. Així que no teniu excusa. Feu-vos amb imaginació (o agafeu de l’armari si ja la teniu) el vestit de Son Goku, Bulma, Krilin, Follet Tortuga…Això sí, les normes són que aneu disfressats de cap a peus. De premi, el Saló muntarà una exposició que repassarà els 20 anys de vida que el còmic porta entre nosaltres.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors