08 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Shigeru Miyamoto, el “pare” de Mario Bros, recull el premi Príncep d’Astúries

dilluns 29 d' Octubre de 2012

El creador defensa que els infants han de jugar amb eines digitals però també han de sortir al carrer a jugar amb altres nens i gaudir amb joguines tradicionals.

El creador de videojocs japonès, Shigeru Miyamoto, ha estat aquest cap de setmana a la ciutat d’Oviedo per recollir el premi Príncep d’Astúries de Comunicació i Humanitats. El pare de jocs tan mítics com el Mario Bros o Zelda va explicar quina influència va tenir la seva infància per convertir-se en un dels responsables que tants nens i nenes gaudeixin cada dia dels videojocs.

Actualment Miyamoto és un dels directius de la companyia Nintendo però quan era petit no jugava amb videoconsoles. El japonès s’ho passava bé amb el bat de beisbol i estant en contacte amb la natura.  A més, tenir uns pares molt estrictes li va servir per fer volar la imaginació. Quan va tocar per primera vegada un ordinador va descobrir les grans possibilitats que tenia la tecnologia per fer més entretinguda la vida de les persones.

Amb tot, la conclusió de Miyamoto és que els nens han de combinar el joc amb eines digitals (ordinadors, consoles, iPads…) amb les joguines tradicionals i han de sortir al carrer a jugar amb altres nens. “Els videojocs creen un món i el jugador pot interactuar i canviar aquest món”, comenta. Per això diu que són “com les nostres mascotes virtuals”. Abans de marxar d’Oviedo, Miyamoto també va valorar aquells videojocs formatius que “inciten a que les persones millorin, estudiïn i aprenguin” i recordà que sempre se n’ha de fer un bon ús, controlant les hores que hi jugueu.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

The Real Cause Orcas And even Whales Usually are Generally known as “Unpleasant”

8 Abril 2020

silueta_periodista

Where All the Violent Fern Will grow By Wilson Rawls

8 Abril 2020

silueta_periodista

WHY That Turn up Most of Marijuana Customers Are often VIEWED Similar to Treatments Junkies Nevertheless?

8 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors