18 / 04 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Un nen irlandès troba una ampolla amb missatge al Canadà

dimarts 30 d' Octubre de 2012

Eren les vacances de 2004 quan la Charlene Dalpe i la Claudia Garneu, dos joves de Montreal, van posar un missatge dins d’una ampolla que van llançar al mar.

En aquesta època els humans ens comuniquem a través d’ordinadors, telèfons intel·ligents, tauletes i altres pantalles que ens serveixen per parlar de punta a punta del món com si estiguéssim al mateix veïnat. Per aquest motiu és tan bonic sentir aquesta història tan màgica com real. Un nen irlandès de nou anys va trobar un missatge dins d’una ampolla que va ser llançada a les costes de Canadà…fa vuit anys!

Eren les vacances de 2004 quan la Charlene Dalpe i la Claudia Garneu, dos joves de Montreal, van posar un missatge dins d’una ampolla. Estaven estiuejant a la costa del Quebec, un territori del Canada on parlen el francès en lloc de l’anglès. Vuit anys més tard el nen irlandès Oisin Millea ha trobat aquesta ampolla verda de dos litres a la platja del seu poble de pescadors, Passage East.

El fort vent d’aquells dies va donar l’última empenta a l’ampolla. Quan l’Oisin va obrir-la no va entendre res perquè no parla francès però amb l’ajuda de la seva mare i un traductor d’internet van traduir el text. Poc després els mitjans de comunicació van assabentar-se de tot plegat i van iniciar una campanya per les xarxes socials per trobar les dues noies.

I ho van aconseguir. La Charlene i la Claudia, que avui tenen 20 anys, es van quedar de pedra i van compartir la seva sorpresa parlant amb l’Oisin per l’Skype (una xarxa de telefonia per internet). Una història de conte que demostra les mil i una maneres de comunicar-nos que tenim.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Reddit Paper Writing Service Cheap 2024

16 Abril 2024

silueta_periodista

Reddit.com Essay Writing Service Caught

16 Abril 2024

silueta_periodista

Cupid and Psyche and Beauty and the Beast Comparison

1 Abril 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors