24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Què és la mort?

dijous 1 de Novembre de 2012

Cova d'en Daina (Baix Empordà)

Quan arriba la festa de Tots Sants (1 de novembre) la gent del nostre país acostuma a recordar els seus familiars difunts i els hi porta flors al cementiri.

La mort és un dels temes més complicats d’explicar que tenim en aquesta vida. Sobretot perquè ningú que estigui viu sap del cert què passa quan la gent mor. Per això és un assumpte encara més difícil d’explicar a la gent jove, perquè és un tema desconegut per l’èsser humà.

No obstant això, és un dels temes que més ha preocupat a l’home i la dona al llarg de la seva història. Des de la prehistòria, concretament durant l’època del neolític (entre l’any 7.000 a.C. i el 4.000 a.C), tenim construccions funeràries per enterrar els morts. Són el que anomenem monuments megalítics.

Si aneu d’excursió per Catalunya amb els vostres pares o mestres, digueu-los-hi que us portin a veure els grans megalítics que encara conservem a la zona de l’Empordà. Potser allà, amb la quietut de la natura, puguem entendre una mica millor el misteri de la mort.


1 comentari

  1. Avatar de Mic

    Mic says:

    Jun 22, 2013

    A mi em fa cosa…

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors