08 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El vestit de Son Goku, novetat del nou joc de lluita del ninja Naruto

dilluns 5 de Novembre de 2012

Una de les versions del nou videojoc “Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3” ofereix la possibilitat de vestir el Naruto amb la roba del protagonista de Bola de Drac.

El Naruto és un manga japonès que narra les aventures d’un ninja adolescent que vol demostrar la seva vàlua. Aquesta història va donar peu a la creació d’una saga de videojocs de lluita que continuen donant els nous fruits. En el darrer Saló del Manga de Barcelona es va presentar l’últim capítol de la sèrie de jocs.

En concret, s’han preparat dues versions especials del “Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3” per a Europa. “Will of Fire Edition” i “True Despair Edition”, totes dues per a les consoles Xbox 360 i PlayStation 3. La primera de les versions presenta una novetat sorprenent.

Els gamers que xafardegeu entre les possibilitats que ofereix el joc us trobareu que el Naruto pot lluitar amb la indumentària del Son Goku. Vestit del superguerrer protagonista de Bola de Drac, el ninja competirà amb els rivals sabent que si van maldades, es podrà treure de l’esquena el bastó màgic.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

The Real Cause Orcas And even Whales Usually are Generally known as “Unpleasant”

8 Abril 2020

silueta_periodista

Where All the Violent Fern Will grow By Wilson Rawls

8 Abril 2020

silueta_periodista

WHY That Turn up Most of Marijuana Customers Are often VIEWED Similar to Treatments Junkies Nevertheless?

8 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors