02 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: “Little Big Planet Karting” per a PS3

dimecres 7 de Novembre de 2012

Els personatges de la saga Little Big Planet, els Sackboys (ninots fets de roba), ja tenen un nou camp on demostrar les seves habilitats, les curses de ràpids karts.

Els fans dels videojocs dels petits cotxes coneguts com a karts ja tenen una data per apuntar amb color vermell: el dijous 8 de novembre surt a la venda el “Little Big Planet Karting” per a PS3. Els personatges de la saga Little Big Planet, els Sackboys (ninots fets de roba), ja tenen un nou camp on demostrar les seves habilitats, les curses de velocitat.

A diferència d’altres jocs de karts, però, aquest és un videojoc pensat per a que els gamers pugueu crear i compartir els vostres circuits preferits. Els cotxes que competiran a les curses tampoc seran els habituals, sinó autèntiques andròmines construïdes amb objectes reciclats.

No obstant, hi ha un al·licient més: els vestits drap que porten els Sackboys en la resta d’edicions de la sèrie també són presents en aquest joc esportiu de competició i aventures. Corredors, estigueu preparats que els ninots de roba ja estan a la graella de sortida!


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Dating internet sites for 9 12 months olds

2 Abril 2020

silueta_periodista

Can CBD Oil Treat Rheumato >

2 Abril 2020

silueta_periodista

Hookup Etiquette: The Do’s and Don’ts

2 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors