23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Saló del Manga bat rècords de participació

dissabte 10 de Novembre de 2012

Mai abans havien anat al Saló del Manga 112.000 persones. L’organització diu que ha sigut un gran encert celebrar la fira aquest any a les fonts de Montjuïc (Barcelona).

Com cada any, els aficionats al còmic japonès (manga) no van faltar a la cita de Barcelona i van tornar a convertir Barcelona en la capital de la cultura japonesa de l’1 al 4 de novembre.

No van faltar els tradicionals cosplays (gent normal disfressada del seu personatge de manga preferit), els tornejos de videojocs, els karaokes i els concerts de grups de música japonesa. I aquest any, a més a més, els assistents van poder aprendre a cuinar plats japonesos. Però més explicar-vos-ho, millor que ho veieu en aquest vídeo que hem preparat per vosaltres.

El Japó és un país que ja fa anys que fascina als catalans. Sobretot fa 20 anys quan va arribar la sèrie de Bola de Drac a TV3 i es va començar a vendre el còmic a les llibreries. És un país amb gent treballadora i amb un bon gust pel menjar i els videojocs. Què més es pot demanar?


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors