23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Candela y Los Supremos, el grup més familiar treu el seu primer disc

dimarts 13 de Novembre de 2012

“Animaladas” és l’àlbum de debut d’una banda molt familiar: la cantant és la Candela, una nena de 7 anys, el guitarrista el seu pare i la corista la mare.

Us imagineu un grup integrat per un pare, una mare i la seva filla de 7 anys? Doncs aquests és la formació de Candela y Los Supremos, un grup molt familiar. La banda ja ha debutat als escenaris (aquestes fotos són de la seva presentació en públic al Mini Dia de la Música 2012 de Madrid) i aquest octubre va veure la llum el seu primer disc: “Animaladas”.

Com apunta el seu nom, “Animaladas” és un àlbum dedicat a les espècies més peculiars del món animal. Amb aquesta inspiració, el grup ha compost unes cançons pop alegres, originals i plenes de ritme. A les lletres tampoc hi falta la sinceritat i encara menys unes bones dosis d’humor.

La Candela té un aspecte molt fàcil de reconèixer. La coneixereu per les seves olleres, mentre que als seus pares, els Supremos, els podreu identificar per què el pare és qui toca la guitarra i la mare fa els corus mentre es disfressa amb vestits molt divertits relacionats amb les cançons de la banda.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors