05 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Gauditeca, el taller de cuina per nens de l’Hotel Rey Juan Carlos I

dimarts 13 de Novembre de 2012

El Restaurant Polo, ubicat al rebedor de l’Hotel Rey Juan Carlos I, organitza tots els diumenges La Gauditeca, un menú infantil on el postre se’l cuinen els mateixos nens.

Després de dinar amb la família, els nens es posen un davantal i un gorro de cuiner per preparar els seus propis postres. Amb l’assessorament de l’equip de cuina del Restaurant Polo, juguen al Gastroclub i aprenen a cuinar d’una forma divertida.

Mentre els fills estan entretinguts, els pares acaben de menjar-se les gambes, els embutits i els formatges de la terra, el peix o l’entrecot (un tros de carn de vedella molt i molt gruixut). El cuiner que ha pensat tot això, el Jordi Morillo, diu que hi trobareu tot el que una Masia us oferiria.

Cuinar hauria de ser obligatori a totes les escoles de primària i infantil del país. Aprendre a preparar un plat de menjar és tan important com saber sumar, restar, multiplicar i dividir.


1 comentari

  1. Milú says:

    Nov 14, 2012

    Que xulo aquest taller de cuina!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

silueta_periodista

9 Things You Should Truly Do in Your Relationship Profile

2 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors