23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El disc solidari de La Marató, a la venda el 2 de desembre

dimarts 20 de Novembre de 2012

Us esperen 21 peces interpretades per artistes de casa com Txarango o Glaucs, i músics de l’estat espanyol que canten en català especialment per a l’ocasió, com Alejandro Sanz.

Com marca la tradició, a l’entrada de les festes nadalenques la televisió de Catalunya fa un programa solidari per recaptar fons per a la investigació i tractament d’una malaltia. Enguany La Marató estarà dedicada al càncer i es farà el proper 16 de desembre però des del dia 2 del mateix mes ja hi podreu començar a col·laborar fent-vos amb el seu disc solidari.

Des de fa 8 anys el disc de La Marató sempre es converteix en un dels més venuts del Nadal, un fet que posa de manifest dues coses: la solidaritat dels catalans a l’hora d’ajudar a millorar la vida dels malalts i la bona qualitat de les cançons que l’integren, la majoria de les quals són versions de grans èxits musicals.

Aquesta vegada us esperen 21 peces interpretades per artistes de casa com Txarango, Els Catarres o Glaucs, i músics de l’estat espanyol que canten en català especialment per a l’ocasió, com Miguel Bosé o Alejandro Sanz. En paral·lel al llançament del disc, que costa 10 euros i es podrà adquirir als quioscs, també es posa a la venda el llibre solidari de La Marató.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors