25 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Barcelona torna a recordar els drets dels nens

dimecres 21 de Novembre de 2012

El passat 17 de novembre es celebrà la Festa de la Infància, una trobada reivindicativa dels drets dels infants que ja fa tres anys que es celebra a Barcelona.

Els organitzadors d’aquesta festa són la Xarxa dels Drets dels Infants, un grup d’entitats de la ciutat de Barcelona compromeses amb els drets dels infants que els països de l’ONU van aprovar l’any 1989.

Durant quatre hores (de 10 a 14:00) els nens i nenes van poder conèixer els seus drets a partir d’una gincana feta pel Parc de la Ciutadella (allà a on hi ha un enorme mamut).

Identitat, Atenció Especial, Joc, Comprensió i Afecte, Participació, Protecció Educació, Salut, Igualtat, Pau i Benestar. Aquests són alguns dels drets que apareixen a la Convenció dels Drets dels Infants, una llei internacional que dónen suport tots els països del món excepte dos. Sabeu quins són?

Pista: En aquest enllaç en trobareu la solució!


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors