18 / 02 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Barcelona torna a recordar els drets dels nens

dimecres 21 de Novembre de 2012

El passat 17 de novembre es celebrà la Festa de la Infància, una trobada reivindicativa dels drets dels infants que ja fa tres anys que es celebra a Barcelona.

Els organitzadors d’aquesta festa són la Xarxa dels Drets dels Infants, un grup d’entitats de la ciutat de Barcelona compromeses amb els drets dels infants que els països de l’ONU van aprovar l’any 1989.

Durant quatre hores (de 10 a 14:00) els nens i nenes van poder conèixer els seus drets a partir d’una gincana feta pel Parc de la Ciutadella (allà a on hi ha un enorme mamut).

Identitat, Atenció Especial, Joc, Comprensió i Afecte, Participació, Protecció Educació, Salut, Igualtat, Pau i Benestar. Aquests són alguns dels drets que apareixen a la Convenció dels Drets dels Infants, una llei internacional que dónen suport tots els països del món excepte dos. Sabeu quins són?

Pista: En aquest enllaç en trobareu la solució!


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

how much are mail order brides

18 Febrer 2020

silueta_periodista

As there was an overwhelming selection of mail order brand new brides the websites developed to time, narrowing down the most useful people are a bit of complicated. Feminine purchase brides

18 Febrer 2020

silueta_periodista

CBD Oil Tincture for Horses

18 Febrer 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors