24 / 06 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: “Epic Mickey 2: el retorno de dos héroes”

dimecres 21 de Novembre de 2012

Aquesta continuació del primer videojoc de la parella d’herois, disponible per a la Wii, us assegura molta més diversió de la mà de dos personatges molt animals i simpàtics.

El ratolí més famós del món, Mickey Mouse, i el seu amic conill Oswald, tots dos creats per Disney fa molts anys, s’uneixen de nou en aquest joc d’aventures que es posa a la venda el proper divendres. Aquesta continuació del primer videojoc de la parella, apte per a la consola Wii de Nintendo, us assegura molta més diversió de la mà de dos herois molt animals i molt simpàtics.

Mons fantàstics, moments musicals, escenes extretes de les pel·lícules més antigues de Disney i la possibilitat de jugar de manera cooperativa amb un altre amic, són els principals ingredients d’aquest retorn tan il·lusionant.

Els fans més joves dels dibuixos animats de Disney teniu una cita amb aquest entreteniment actualitzat, mentre que els pares i mares segur que podran tornar a la seva infantesa per una estona recordant moments inoblidables de les aventures de Mickey Mouse.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors