17 / 12 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Sorteig de dues entrades per anar a veure Peter pan!

diumenge 25 de Novembre de 2012

Eiii ja hem sortejat el llibre la de la Tina i els Carros de foc però tenim un altre concurs. Dues entrades per anar a veure el musical de Peter pan!!! Només heu de contestar la pregunta de la següent notícia. Teniu temps fins el 14 de desembre!: http://www.diariwin.cat/peter-pan-el-musical-un-espectacle-estel%E2%80%A2lar-pel-primer-arenas-festival/


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

ciutat-dels-somnis18

Més esport i diversió a la Ciutat dels Somnis

17 Desembre 2018

lego-barrisesam-refugiats

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

14 Desembre 2018

nubla2-tyssen

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

14 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors