22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Marc Gasol s’endu el duel contra Calderón a l’NBA

divendres 30 de Novembre de 2012

Un dels partits més interessants de la passada nit de dimecres va ser el que enfrontà aquestes dues estrelles de la selecció espanyola de basquet. L’NBA és pur espectacle!

L’NBA és la millor lliga de basquet del planeta. Al campionat dels Estats Units hi juguen els millors jugadors del món, esportistes nord-americans i els més destacats de la resta del món que es reparteixen entre els 30 equips de la lliga oferint un espectacle diferents cada nit. I és que a l’NBA no només hi ha partits el cap de setmana: n’hi ha cada nit de la setmana!

El calendari dels equips és molt exigent i hi ha setmanes que un mateix equip pot arribar a disputar 3 o 4 partits en diferents ciutats de l’immens país que és els Estats Units. Per afrontar tants duels i estar preparats per córrer la pista de punta a punta, cal estar molt ben entrenat i portar una vida molt sana.

Un dels partits més interessants de la passada nit de dimecres va ser el que va enfrontar dues de les estrelles de la selecció espanyola de basquet, Marc Gasol, que juga als Grizzlies (uns dels ossos més grans) de Memphis i José Manuel Calderón, el base l’extremeny que defensa la samarreta dels Raptors de Toronto. El duel se’l va endu el català, que va anotar 17 punts! Us deixem amb les 10 millors jugades d’aquella nit:


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors