17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Aquest dilluns Mercuri, Venus i Saturn s’alinearan amb les grans piràmides d’Egipte

dilluns 3 de Desembre de 2012

Aquesta curiosa coincidència no passa cada dia. De fet, els astrònoms asseguren que això només ocorre una vegada cada 2.737 anys. Així doncs, la propera vegada serà l’any 4749…

El sistema solar està format per 8 planetes que orbiten al voltant del Sol, és a dir, es mouen seguint un camí que dóna la volta al Sol. Els noms d’aquests astres són Mercuri, Venus, la Terra (el nostre planeta), Mart, Júpiter, Saturn, Urà i Neptú. Com que tots aquests planetes estan permanentment en moviment, el fenomen curiós que tot seguit explicarem és una casualitat costa molt de veure.

Aquest dilluns tres d’aquests planetes, Mercuri, Venus i Saturn, ocuparan una posició a l’espai que coincidirà amb la posició de les tres grans piràmides (construcció de pedres formada per diferents triangles que acaben en la mateixa punxa) d’Egipte, les piràmides de la ciutat de Gizeh, edificades fa uns 4.600 anys.

Aquesta coincidència entre planetes i piràmides no passa cada dia. De fet, els astrònoms (l’astronomia és la ciència que estudia la vida i el moviment dels planetes a través de l’Univers) asseguren que això només ocorre una vegada cada 2.737 anys. Així doncs, si feu una senzilla suma arribareu a la conclusió que la propera vegada que algú podrà llegir una notícia com aquesta serà l’any 4749…


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors