23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La Wii U de Nintendo ja és a les botigues

dilluns 3 de Desembre de 2012

Es pot aconseguir en dues versions: el Basic Pack, que és de color blanc, i el Premium Pack, que disposa de més memòria i incorpora el joc Nintendo Land.

El passat divendres dia 30 va sortir a la venda la Wii U. En aquestes dates prèvies al Nadal, de ben segur que la nova consola de Nintendo serà una de les peticions més escrites a les cartes dirigides a Santa Claus o als Reis Mags d’Orient. La primera videoconsola amb gràfics d’alta definició de la companyia ja és l’estrella dels aparadors de les botigues de jocs.

La nova Wii U, la successora de l’exitosa Wii, és una consola molt original: és una videoconsola portàtil que compta amb una pantalla que emet unes imatges que es complementen amb les que apareixen a la televisió. Entre els jocs més interessants que podeu trobar en aquest llançament hi ha el New Super Mario Bros U i el Nintendo Land.

La nova consola ha arribat a les botigues catalanes en dues versions: el Basic Pack, que és de color blanc i té una memòria de 8 GB, i el Premium Pack, que disposa de més memòria i incorpora el joc Nintendo Land. El primer model costa uns 299 euros mentre que el segon és un xic més car, 349. Gamers, a gaudir de la nova “joia” de Nintendo!


1 comentari

  1. Avatar de candance239

    candance239 says:

    Feb 8, 2013

    QUE XULA, UNA AMIGA MEVA LA TÉ!!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors