02 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La Bressola

dijous 6 de Desembre de 2012

Ahir dimecres vaig anar amb el meu pare i el meu germà petit al concert que feien a Barcelona per La Bressola. Sort que avui era festa, perquè vam anar a dormir molt tard! El concert va ser molt bo, amb molts músics diferents i uns nens que cantaven molt bé i un presentador molt divertit.

Les Bressoles són unes escoles que hi ha a Perpinyà i altres llocs de França on parlen català i que nosaltres diem que és la Catalunya Nord. Les escoles són tan bones que també hi van els nens francesos, però les classes són en català, com aquí.

Com que necessiten diners, fan discos i concerts per poder-ne guanyar i així poder fer que les escoles siguin millors i puguin fer més coses i continuar fent les classes en català. Per això està bé que els ajudem, si podem.


2 comentaris

 1. Josep Lluís Silva says:

  Des 7, 2012

  Molt bon resum del concert i del que és La Bressola!

 2. TOMÀS says:

  Des 10, 2012

  Jo també vaig tenir la sort de guanyar les entrades i també hi vaig anar amb el meu pare. A més d’explicar-nos què és la bressola, ens van parlar força del què representaria perdre el català com a llengua a les escoles catalanes i ens van animar a participar de la moguda a favor de l’escola catalana!
  Les cançons ens van agradar molt. I l’espectacle va ser realment molt xulo! M’encantaria tornar-hi!!!

  Durant el cap de setmnana hem escoltat el cd de la Bressola i hem pogut continuar cantant… ENCATALÀ, per descomptat!!!

  Gràcies i fins aviat!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Disturbing Hegemonic Discourse: Nonbinary Gender and Sexual Orientation Labeling on Tumblr6

2 Juny 2020

silueta_periodista

14 Best Cheap and complimentary Online Dating Sites and Apps

1 Juny 2020

silueta_periodista

Wedding sites: the wedding website builders that are best to understand

1 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors