08 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El museu MOMA de Nova York obrirà una secció de videojocs

divendres 7 de Desembre de 2012

Els responsables d’un dels museus més visitats del món valoren que els videojocs són peces d’art molt ben dissenyades estèticament que, a més, serveixen per a aprendre i interactuar.

Definir què és l’art és una feina molt complicada. Però si penseu que l’art és tota aquella obra feta seguint unes regles amb una habilitat i una destresa adquirides després de molt estudiar, els videojocs mereixen ser considerats peces artístiques. Això és el que han pensat els responsables d’un dels museus més famosos del món, el MOMA de Nova York.

El museu d’Art Contemporani obrirà una secció de videojocs que podran gaudir els milers de visitants que rep cada any. Per començar ja han adquirit 14 videojocs dels més populars de les últimes tres dècades. En aquesta llista hi ha alguns noms imprescindibles com el “Tetris”, “The Sims” o el “Pac-Man” (els clàssics “menjacocos”).

El MOMA valora que els videojocs són eines molt ben dissenyades estèticament (demanen posar-hi moltes hores de feina) que, a més, serveixen per aprendre i interactuar. La intenció del museu és ampliar el seu catàleg de jocs fins als 36, per a que el públic també pugui recordar entreteniments tan bons com el “Super Mario Bros” o “The Legend of Zelda”.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

The Actual physical Explanation Orcas Together with Whales Are commonly Referred to as “Noxious”

8 Abril 2020

silueta_periodista

6 Excess fat Diminishment Organic and natural Vitamin supplements Who Role Fantastic Towards Take care of Excess weight Sceloporus occidentalis!

8 Abril 2020

silueta_periodista

Flor > Published June 16, 2014

8 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors