22 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El museu MOMA de Nova York obrirà una secció de videojocs

divendres 7 de Desembre de 2012

Els responsables d’un dels museus més visitats del món valoren que els videojocs són peces d’art molt ben dissenyades estèticament que, a més, serveixen per a aprendre i interactuar.

Definir què és l’art és una feina molt complicada. Però si penseu que l’art és tota aquella obra feta seguint unes regles amb una habilitat i una destresa adquirides després de molt estudiar, els videojocs mereixen ser considerats peces artístiques. Això és el que han pensat els responsables d’un dels museus més famosos del món, el MOMA de Nova York.

El museu d’Art Contemporani obrirà una secció de videojocs que podran gaudir els milers de visitants que rep cada any. Per començar ja han adquirit 14 videojocs dels més populars de les últimes tres dècades. En aquesta llista hi ha alguns noms imprescindibles com el “Tetris”, “The Sims” o el “Pac-Man” (els clàssics “menjacocos”).

El MOMA valora que els videojocs són eines molt ben dissenyades estèticament (demanen posar-hi moltes hores de feina) que, a més, serveixen per aprendre i interactuar. La intenció del museu és ampliar el seu catàleg de jocs fins als 36, per a que el públic també pugui recordar entreteniments tan bons com el “Super Mario Bros” o “The Legend of Zelda”.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Best Free Dating Sites Australia

22 Setembre 2019

silueta_periodista

Reddit Discusses CannabizDaily’s Articles (Component 1)

21 Setembre 2019

silueta_periodista

Disgraced Modern casino Boss Gary Wynn Commun MassGaming around Use of Blessed Information

21 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors