24 / 06 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Petit Mag reparteix il·lusió a l’hospital de Sant Cugat

dissabte 8 de Desembre de 2012

Per promocionar l’espectacle del 16 de desembre, el Petit Mag ha enregistrat cinc vídeos que ens ensenyen que mai (però mai mai) hem de perdre l’il·lusió en aquesta vida.

Com ja vau podeu llegir en aquesta altra notícia, el Petit Mag farà un espectacle, “Enchanté”, el proper 16 de desembre en solidaritat amb La Marató. Una iniciativa impulsada per TV3 que cada any es proposa vèncer un tema. Enguany està dedicada al càncer, una malaltia que és molt comuna a la nostra societat, però que cada vegada es pot curar millor.

Un dels vídeos promocionals el va anar a enregistrar a l’Hospital General de Catalunya de Sant Cugat del Vallès, un dels llocs on més il·lusió cal repartir, ja que és on hi ha més gent que es troba a prop de la mort. Allà hi va anar una representació del Diari Win, com podeu veure en aquest vídeo.

Com va voler transmetre el Petit Mag amb el seu truc, la vida és com un fil: és fràgil i en qualsevol moment es pot trencar. Però, de vegades, quan tot és fosc, tot es soluciona com per art de màgia. És per això que mai hem de perdre l’esperança!


2 comentaris

 1. Avatar de Milú

  Milú says:

  Des 9, 2012

  A mi m’encanta la màgia! M’agradaria saber fer el joc del fil…!

 2. Avatar de Ona

  Ona says:

  Mar 13, 2013

  Què guapa la meva tata!!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors