23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Preparen un videojoc satíric de l’Esglèsia de la Cienciologia

dilluns 10 de Desembre de 2012

Una jove empresa està buscant finançament per crear un videojoc que tracti en clau d’humor la història i el pensament d’aquesta fe professada per alguns famosos actors de Hollywood.

Alguns famosos de Hollywood, actors com John Travolta o Tom Cruise, formen part d’una religió no gaire convencional anomenada Cienciologia. De fet, es considera que aquesta fe és una secta (grup de persones que professen una doctrina particular, que té poc a veure amb les religions majoritàries) i va ser creada fa 60 anys per un escriptor de llibres de ciència ficció.

La Cienciologia promet millorar la vida dels seus adeptes (els membres d’una religió) però resulta que, com la majoria de sectes, són grups molt tancats als que només pots entrar reunint unes condicions concretes. En aquest cas, es critica que per formar part de la Cienciologia has de posar molts diners, uns diners que després ningú sap on van a parar.

La poca transparència, l’excentricitat (estrany) i el caràcter elitista (tancada a gent rica i famosa) d’aquesta secta fa que sigui motiu de burla per part d’algunes persones. Com l’equip de l’empresa de videojocs Elevator Entertainment, que ha decidit crear un joc satíric (que tendeix a ridiculitzar les característiques d’alguna cosa) per a ordinador sobre la curiosa secta.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors