17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

GRUP MACEDÒNIA

divendres 14 de Desembre de 2012

Hola!! Us agrada el grup Macedònia?? Jo tinc un blog que espero que us agradi moltíssim!

http://macedoniacarla-i-mes.blogspot.com.es/

Voleu saber la història?

L’any 2000 es va idear tot el producte Macedònia i es va enregistrar alguna cançó. No va ser però fins el setembre del 2001 que el grup va fer el seu primer concert a la festa major de Castellar del Vallès. En aquella ocasió i durant tot el 2002 la Georgina i la Marina, dues nenes de 12 anys, eren les encarregades de defensar les cançons d’una maqueta enregistrada a l’escola Antàrtida de Sarrià. Algunes de les cançons d’aquesta maqueta han estat modificades i gravades de nou per la banda en altres CD’s.

Ja tocant al 2003 entren al grup la Nina, la Laura, la Mariona, l’ Alba i l’ Amanda i el grup guanya el Premi al Grup amb més Projecció de Futur Joves 2010 dins el concurs Sona 9 que permet al grup signar contracte discogràfic amb Discmedi i enregistrar el primer CD homònim l’any 2003. El 2004 el seguiria el Posa’m un suc i el 2006 el Sakam te. Durant aquest període apareix la publicació Vullmacedònia. Revista digital feta pels fans del grup.

El segon canvi generacional esdevé el 2007. D’un càsting on s’hi presenten 236 nenes d’arreu del país, agafen el relleu de les cinc noies que pleguen l’Aida, la Berta, la Laia, l’Èlia i la Clàudia. Això es fa coincidir amb un concert en directe que acaba sortint en format CD acompanyat d’un DVD de presentació de les noves fruites enregistrat per TV3 sota la direcció de Judit Muñoz.

Al mateix moment surt un llibre publicat per la Galera titulat Macedònia i escrit per en Raimon Portell i en Dani Coma repassant l’estada dins del grup de les cinc noies que marxen.

La nova fornada treu el seu primer CD d’estudi, el Bla, bla, bla… durant el 2008 i el 2009 surt Et toca a tu, un disc de nadales. Durant el 2010 apareix al mercat M’agrada i una nova presència a la xarxa; el portal web Tot Macedònia que engrandeix considerablement la producció de material pels seguidors del grup. A finals del 2011 es publica Els nens dels altres, un CD/DVD on les noies versiones cançons d’altres grups i fan un repàs dels seus 5 anys a la banda.

L’estiu del 2011 es torna a convocar un casting on aquest cop s’hi presenten 467 nenes de tot el país. D’aquestes proves en surten la Carlota, la María, l’Irene, la Paula i la Sara. Aquestes són les noves components de la banda; s’hi estaran fins el 2017.


3 comentaris

 1. Milú says:

  Des 14, 2012

  Uauu si que ets fan! El blog està molt currat! A mi la cançó que m’agrada es la de la fruita, és molt enganxosa!

 2. Josep Lluís Silva says:

  Des 14, 2012

  Deu n’hi do! Bon resum de la trajectòria de les Macedònia!

 3. candance239 says:

  Abr 7, 2013

  Moltíssimes gràcies a tots/es

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors