17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Pròrroga del concurs de Peter Pan!

divendres 14 de Desembre de 2012

Hola!!

Fa uns dies us vam dir que estem fent un concurs per anar a veure el musical de Peter Pan a Barcelona el dia 23 a les 5 de la tarda. Si encara no heu participat, us donarem una bona notícia perquè allarguem el concurs fins dimarts 18 de Desembre! Només cal que comenteu aquesta notícia: http://www.diariwin.cat/peter-pan-el-musical-un-espectacle-estel%E2%80%A2lar-pel-primer-arenas-festival/


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors