09 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La Bressola reivindica l’escola catalana a Barcelona

dissabte 15 de Desembre de 2012


El concert del passat dimecres 5 de desembre va servir per presentar a Barcelona el disc “1,2,3 Pica Bressola”, solidari amb la xarxa d’escoles repartides per la Catalunya Nord.

Com alguns de vosaltres ja heu escrit al Diari Win, ens ho vam passar molt bé els que vam anar allà. Van cantar i tocar les cançons del disc i, de tant en tant, apareixia algú que feia riure a la gent o reivindicant el paper de les escoles de La Bressola en la normalització de la llengua catalana al sud de França. I és que el concert va coincidir (per casualitat) amb la setmana que vam conèixer l’avantprojecte de llei del Ministeri d’Educació. Un document que proposa reduir el català (i la resta de llengües diferents del castellà que es parlen a l’estat espanyol) a les escoles catalanes.

En el vídeo que us hem preparat aquí sota us podeu fer una idea de com va ser el concert de Barcelona i també podeu conèixer una mica més la feina que fa La Bressola als territoris del sud de França (que anomenem Catalunya Nord) perquè la llengua que parlem nosaltres, el català, sigui tractada com una llengua normal.

Recordeu que si voleu aconseguir el disc gratis podeu escriure un petit article parlant de La Bressola, com el que ha escrit un personatge del Diari Win com vosaltres. Teniu temps fins el diumenge 23 de desembre!

Per cert, quin cantant famós va cantar al concert una de les cançons del disc?


1 comentari

  1. Milú says:

    Des 15, 2012

    A classe no tenim ni hem tingut cap problema amb el català! Visca el català!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

WHAT’S Cannabidiol (CBD)?

9 Abril 2020

silueta_periodista

Where Any Reddened Fern Becomes By way of Wilson Rawls

9 Abril 2020

silueta_periodista

WHAT’S Cannabidiol (CBD)?

9 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors