22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

LA MARATÓ DE TV3

dissabte 15 de Desembre de 2012

Demà diumenge 16 de desembre de 2012, es fa la Marató de tv3.
Que no sabeu que és?? Doncs no patiu que ara os ho explico:
La Marató de tv3 consisteix en recaptar diners per un cas (cada any és diferent). Per exemple aquest any va sobre el càncer. Abans de que es faci la Marató, es treu un disc amb cançons editades i un llibre. Llavors, el dia de la Marató, demà, es fa un programa a Tv3 de unes 16 hores, si no m´equivoco, on hi ha un marcador que diu quants diners han recaptat. Si et compres el disc o algo referent a la Marató, els diners van a parar a la Marató. El llibre està a la venda pero el disc es va treure el 2 de desembre. Així, que tots amb la Marató de Tv3. Aquí teniu una cançó dels Catarres “OBRE ELS ULLS´´ amb la particpació de més de 1500 nens.

Així que tots amb la Marató!!

http://www.tv3.cat/marato/


3 comentaris

 1. JLS says:

  Des 15, 2012

  Molt ben explicat això de La Marató! Demà en parlarem al diari…

 2. Avatar de candance239

  candance239 says:

  Des 28, 2012

  Gràcies a tots dos!!!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors