24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

POLSERES VERMELLES

dilluns 17 de Desembre de 2012

Una bona notícia per el fans de Polseres Vermelles!! Sortegen 400 entrades dobles per veure la preestrena de la segona temporada. TV3 et dona la oportunitat de veure la preestrena de la segona temporada! Aquí teniu el que diu la web de Polseres Vermelles i per participar:
Fa dos anys que no ens veiem i, en aquest temps, no hem parat de lluitar, de barallar-nos per sobreviure, de córrer per defensar la nostra personalitat. Perquè la vida no ens ha permès fer ni un pas enrere.
I tu, què has fet aquests dos anys? Explica’ns-ho amb un vídeo, un text, una imatge o un àudio. Només per participar-hi rebràs 10 cromos de l’àlbum digital de ”Polseres vermelles” i participaràs en el sorteig de 400 entrades dobles per a la preestrena del primer capítol de la segona temporada de la sèrie.
A més, un jurat triarà les tres millors històries, que tindran com a premi exclusiu conèixer personalment els actors i creadors de ”Polseres vermelles”.

http://www.tv3.cat/polseres-vermelles/participacions

http://www.tv3.cat/polseres-vermelles


1 comentari

  1. JLS says:

    Des 17, 2012

    Procura no copiar textos d’altres webs. Els articles que has d’escriure han de ser propis. La propera vegada que ho facis, et penalitzarem amb 20 punts menys. ;-)

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors