15 / 08 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El verbíbor Màrius Serra guanya el premi Sant Jordi de novel•la

dimecres 19 de Desembre de 2012

L’escriptor també ha debutat en la literatura infantil amb “L’arca de Babel”, un llibre que d’aquí poc podrà tenir a les seves mans algun dels lectors del Diari Win.

El periodista i escriptor Màrius Serra és el verbívor més afamat del país. Els verbívors són aquells humans que s’alimenten de mots, sobretot de verbs, i estan permanentment jugant amb les paraules. Així no és estrany que Serra sigui l’autor dels mots encreuats que publica dia rere dia el diari La Vanguardia.

El passat cap de setmana Màrius Serra va ser reconegut amb un dels principals premis de la literatura catalana, el Sant Jordi de novel·la, pel seu llibre “Plans de futur”, inspirada en la vida real d’un matemàtic català que es deia Ferran Sunyer. Ser paraplègic (els que tenen la meitat inferior del cos paralitzada) no va impedir a Sunyer ser conegut dins de l’àmbit científic mundial gràcies a les cartes que s’enviava amb altres col·legues. No és la primera vegada que la minusvalidesa és al centre d’una obra de Serra. Recordem els seu exitós llibre “Quiet”, en què l’autor narrava els set primers anys de vida del seu fill Lluís, que tenia paràlisi cerebral.

A més a més, en l’últim any Serra també ha debutat en el camp de la literatura infantil amb “L’arca de Babel”, un llibre que d’aquí ben poc podrà tenir a les seves mans algun dels lectors del Diari Win. Coincidint amb la publicació de l’entrevista que li vam fer a l’escriptor, farem un concurs per sortejar un exemplar de “L’arca de Babel”, signat pel mateix Màrius Serra.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Online Freelance Writing Jobs Australia Writerslabs Service in Canada

14 Agost 2020

silueta_periodista

Need $15000? No Collateral Signature Loans

10 Agost 2020

silueta_periodista

Exactly about how exactly to make use of true home Equity Loan or HELOC

10 Agost 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors