23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: “NBA 2K13” per a Nintendo Wii U

dijous 27 de Desembre de 2012

Els millors videojocs d’esports tampoc poden faltar al catàleg de la nova consola. A diferència de les limitacions gràfiques dels jocs de la Wii clàssica, aquesta versió és HD.

Els millors videojocs d’esports tampoc poden faltar al catàleg de la nova consola de Nintendo. El simulador de basquet més “guai” del mercat, l’”NBA 2K13”, arriba a la Wii U amb una versió millorada respecte la de la PS3 o XBOX 360. A diferència de les limitacions gràfiques que oferien els jocs de la Wii clàssica, aquesta versió és HD, pel que el salt de qualitat està assegurat.

A nivell de jugabilitat, el nou GamePad de la Wii U us permetrà potenciar la funció d’entrenador mentre el partit està en joc: podreu fer substitucions, introduir noves tàctiques i ordenar jugades d’atac que us permetin fer més cistelles i més triples que l’equip rival.

D’altra banda, si us sembla que alguna de les estrelles de la NBA, com Pau Gasol o Lebron James, està una mica cansada, podreu comprovar la seva barra d’energia fàcilment. Per últim, estigueu tranquils si se us espatlla la tele perquè és possible continuar jugant a aquesta “canya” de joc amb la pantalla del GamePad.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors