02 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Shigeru Miyamoto llança un joc per promocionar els videojocs a l’escola

divendres 28 de Desembre de 2012

La nova creació de l’últim guanyador del premi Príncep d’Astúries de Comunicació i Humanitats rep el nom de “Super School” i ja està disponible per a la Wii U.

Shigeru Miyamoto, el creador d’alguns dels videojocs més famosos de la història, com Super Mario Bros, Donkey Kong o The Legend of Zelda, és un ferm defensor del potencial educatiu dels jocs electrònics. Per aquest motiu el japonès ha desenvolupat un videojoc per promocionar l’ús dels videojocs a l’escola.

La nova creació de l’últim guanyador del premi Príncep d’Astúries de Comunicació i Humanitats rep el nom de “Super School” i ja està disponible per a la nova consola de Nintendo, la Wii U. Properament està previst que surti la versió per a PC, amb la intenció que arribi a les sales d’ordinadors de les escoles.

“Super School” és una aventura que es divideix en tantes pantalles com assignatures hi ha durant el curs. El personatge principal del joc, un llapis amb molta vida, avança per les diferents matèries a mesura que va resolent les preguntes i problemes que se li plantegen.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Dating internet sites for 9 12 months olds

2 Abril 2020

silueta_periodista

Can CBD Oil Treat Rheumato >

2 Abril 2020

silueta_periodista

Hookup Etiquette: The Do’s and Don’ts

2 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors