08 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

2012: els videojocs surten de les videoconsoles

dilluns 31 de Desembre de 2012

La petjada dels videojocs s’escampa per àmbits de la nostra vida, educació i cultura. A continuació repassem algunes de les notícies que durant l’any ho han posat de manifest.

Durant l’any que deixem enrere hem tingut les nostres cites setmanals amb les novetats més destacades del món dels videojocs. Hem parlat dels llançaments dels jocs més esperats i hem repassat alguns dels Serious Games que uneixen diversió i aprenentatge. Alhora, cada dilluns hem comprovat com la petjada dels videojocs s’escampa per diferents àmbits de la nostra vida, educació i cultura. Tot seguit recordem alguns dels temes que demostren que durant el 2012 els videojocs s’han atrevit a sortir de les videoconsoles.

Un dels responsables d’aquesta expansió és el creador japonès Shigeru Miyamoto, que a finals d’octubre va veure reconeguda la seva tasca rebent el premi Príncep d’Astúries de Comunicació i Humanitats. D’altra banda, per aprendre a encertar el videojoc ideal per a cada vailet, vam explicar que era el sistema PEGI, l’enganxina que indica l’edat mínima recomanada per jugar a un joc.

Empreses de videojocs i esportistes famosos també s’han aliat durant el 2012 per engegar projectes solidaris, com vam comprobar amb el donatiu a infants necessitats que van fer EA Sports i Leo Messi. Els videojocs també poden ser els protagonistes de pel·lícules d’animació i de cara al 2016 s’està preparant el film dels Angry Birds. Finalment, els jocs també s’han colat als museus, que els han reconegut com una forma d’art més dels nostres temps: el MOMA de Nova York té previst obrir una secció de videojocs.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Flor > Published June 16, 2014

8 Abril 2020

silueta_periodista

The Real Cause Orcas And even Whales Usually are Generally known as “Unpleasant”

8 Abril 2020

silueta_periodista

Where All the Violent Fern Will grow By Wilson Rawls

8 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors