23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Barça fa un regal de Reis a l’afició guanyant el derbi per 4 a 0

dilluns 7 de Gener de 2013

En un Camp Nou molt animat, el líder es va desfer dels periquitos amb una primera mitja hora espectacular. Els gols van ser de Xavi, Pedro (2) i Messi.

Era la tarda del 6 de gener i els jugadors del Barça es van “disfressar” de Reis Mags per regalar una altra victòria a la seva afició. A més, aquest no va ser un triomf més, va ser contra el veí de la ciutat, l’altre equip català de Primera divisió, l’Espanyol. En un Camp Nou molt animat, el líder es va desfer de l’equip periquito amb una primera mitja hora espectacular.

Al minut 28 del derbi català el Barça ja vencia per 4 a 0 gràcies als gols de Xavi, Pedro, que per fi va trencar la seva mala sort de cara a porteria i en va fer un parell, i Messi, que transformà un penal provocat per Cesc Fàbregas. Amb aquesta superioritat local al terreny de joc i al marcador, l’Espanyol es va limitar a intentar sortir al contraatac i a pensar ja en el següent i decisiu partit: dissabte a Cornellà contra el Celta de Vigo.

Mentrestant, a Segona divisió el Barça B va aconseguir una victòria de prestigi al camp d’un dels candidats a l’ascens de la categoria, el Vila-real. En canvi, el Girona i el Sabadell van arrencar el 2013 amb derrota, davant l’Almeria i l’Elx, respectivament.


2 comentaris

  1. Avatar de latortugatina

    Ja ho he vist per la tele

  2. Avatar de Mic

    Mic says:

    Gen 7, 2013

    jo vaig anar al camp i va estar molt guai!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors