23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: Dance Magic

dimecres 9 de Gener de 2013

Voleu convertir-vos en els reis i les reines de la pista? Doncs aquest és el vostre videojoc! És un joc de lluita especial on guanya qui sàpiga ballar millor.

Si teniu la Playstation 3 amb el Playstation Move i us agrada ballar teniu moltes possibilitats de passar-vos-ho molt bé amb aquest nou videojoc. “Dance Magic” té 20 cançons, set estils de ball i controls específics per a PlayStation Move, aquell complement de Playstation per poder moure els personatges de la pantalla sense fer servir el comandament.

A més a més, la gràcia de “Dance Magic”, que els gamers d’XBOX 360 ja fa temps que l’han pogut disfrutar, és que barreja l’estil dels jocs de ball amb el dels jocs de lluita. D’aquesta manera, gràcies al nostres passos de ball podrem vèncer qualsevol enemic que trobem al nostre davant. Per tant, en aquest joc de lluita no hi guanya qui més força tingui, sinó els que ballin millor.

Es tracta d’un joc que recorda al mític “Boost A Groove” llançat per la primera playstation l’any 1998. En aquella ocasió va ser Enix qui va trobar l’originalitat en la combinació de l’estil dels jocs de lluita amb el del ball . Tant de bo que totes les baralles del món es poguessin decidir amb un ball. Segur que serien més divertides!


2 comentaris

 1. Avatar de latortugatina

  latortugatina says:

  Gen 10, 2013

  Està a la venda per la Wii?

 2. JLS says:

  Gen 10, 2013

  No…

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors