22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Detenen un gat al Brasil que portava eines per escapar de la presó

dijous 10 de Gener de 2013

El Dia d’Any Nou els guàrdies de la presó de la ciutat Arapiraca (Brasil) van “caçar” un gat blanc que portava un trepant, unes fulles de serra, broques, un mòbil, etc.

Els empresonats se les empesquen totes per escapar de la presó. Si heu vist algun capítol de Lucky Luke haureu vist com els germans Dalton també se les pensaven totes per fugir de la presó sense ser vistos. Segurament, els protagonistes d’aquesta història també haurien vist aquests dibuixos, perquè l’estratègia que van pensar per sortir de la presó és ben original.

Van aprofitar la visita d’uns familiars per donar-los-hi un gat blanc que van ensinistrar a la presó perquè reconegués el camí de tornada cap a la seva cel·la. Els seus familiars van tornar el gat al cap d’uns dies amb les eines que necessitarien els empresonats per escapar de la presó: un trepant (eina per fer forats), fulles de serra, broques i un mòbil, entre d’altres, enganxats al cos amb una cinta adhesiva. Els guàrdies en veure’l passejar-se per la presó van sospitar d’ell i el van detenir. El gat es troba sa i estalvi al centre de recollida d’animals de la ciutat.

La polèmica de la situació ha vingut quan la gent ha vist en aquest vídeo com els guàdies li treien  el material per escapar. A la filmació es veu com agafen pel cap el gat immòbil perquè no destorbi la feina dels agents de seguretat. Els internautes han demanat una mica més de respecte pel gat enxampat “in fraganti”.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors