22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Marroc proposa l’assignatura “Lluita contra la corrupció”

dijous 10 de Gener de 2013

Algunes escoles de l’estat marroquí, situat al nord d’Àfrica, ja han començat a aplicar la nova proposta del Govern del país: una assignatura que es diu “Lluita contra la corrupció”.

El Ministeri d’Educació i l’Agència per a la prevenció de la corrupció van començar el passat mes de juny una campanya per proposar a totes les escoles i instituts la implantació d’una assignatura que consciencïi als alumnes i que els faci veure que, per exemple, donar diners a un polític perquè et faci un favor és corrupció i, per tant, il·legal.

L’assignatura, que s’ajuda d’un taller de teatre i de l’ensenyament de religió (no oblidem que la religió islàmica està en contra de la corrupció), vol reduir la corrupció que es fa al Marroc, un dels països del món on la gent és més corrupta. Segons l’ONG “Transparència Marroc”, mentre que el 90% de les persones enquestades creu que els suborns són un greu problema pel país, cada any només hi ha unes 600 denúncies.

A l’Estat espanyol no aniria malament que s’ensenyés aquesta assignatura a les escoles. Per què, encara que Espanya és menys corrupta que el Marroc (ocupa el lloc 88 a la classificació de l’ONG Transparència Internacional) té encara forces països per sobre seu que ho fan millor (Espanya ocupa el lloc 30).


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors