23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Barça-Madrid en el primer partit de la Copa del Rei de bàsquet

dilluns 14 de Gener de 2013

Per sort, l’esport ens obliga a passar pàgina ràpid de les desgràcies. 24 hores després de perdre contra l’Estudiantes, el Barça ja coneix rival a la Copa: el Madrid.

La derrota d’ahir a la jornada de la lliga ACB contra l’Asefa Estudiantes per 88 a 66 s’oblidarà ràpid si d’aquí a un mes els homes de Xavi Pasqual guanyen el primer partit de la Copa del Rei contra el Reial Madrid (la competició es jugarà del 7 al 10 de febrer).

La resta d’equips catalans no tindran la mateixa sort, perquè, malauradament, no s’han pogut classificar. Sobreto li hagués anat bé al Basquet Manresa, que hagués desviat l’atenció (desviar l’atenció es refereix a amagar una realitat amb una altra diferent) de la derrota d’ahir contra el Caja Laboral per 95 a 101. Afortunadament, el Fiatc Joventut va guanyar el seu partit contra el Blusens Monbus per 89 a 87.

Els altres partits que es jugaran a la Copa del Rei seran el València Basket-Asefa-Estudiantes; l’Uxue Bilbao Basket contra l’Herbalife Gran Canaria i el Caja Laboral contra el Cai Zaragoza.

 


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors