19 / 04 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Barça i l’Espanyol tanquen la primera volta amb victòria

dilluns 14 de Gener de 2013

Molt bones notícies a Primera divisió. Mentrestant, a Segona la jornada ha deixat dues victòries catalanes, les del Barça B i el Sabadell, i un empat, el del Girona.

El líder continua imparable. El Barça de Tito Vilanova ha tornat a fer història en signar la millor primera volta de la Lliga de tots els temps, superant els números d’un equip inoblidable, el Barça de Pep Guardiola. La victòria contra el Màlaga a la ciutat andalusa per 1 a 3 va fer possible el rècord. Els gols culers van ser obra de Messi, Cesc i Thiago.

L’Espanyol també va acabar la primera volta amb un triomf molt important, a casa contra un dels rivals directes per la permanència, el Celta de Vigo. Els blanc-i-blaus, encara sense el seu nou fitxatge sobre la gespa, l’extrem búlgar Martin Petrov, van derrotar els gallecs amb un solitari gol de Sergio Garcia (1 a 0). Els tres punts situen als periquitos fora dels llocs de descens.

A Segona la jornada ha deixat dues victòries catalanes i un empat. El Barça B va guanyar al Xerez (no us perdeu el gran gol del jove Deulofeu) i el Sabadell es va desfer de l’Alcorcón al seu estadi. El Girona, en canvi, només es va emportar un punt de la seva visita al camp del filial del Reial Madrid.


1 comentari

  1. TOMÀS says:

    Gen 14, 2013

    Felicitats a tots dos equips i els seus seguidors!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Reddit.com Research Paper Writing Service Canada

18 Abril 2024

silueta_periodista

Reddit Paper Writing Service Cheap 2024

16 Abril 2024

silueta_periodista

Reddit.com Essay Writing Service Caught

16 Abril 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors