16 / 04 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Ara podeu ser subscriptors per un mes sense pagar

dilluns 21 de Gener de 2013

Que cada dia hi hagi notícies noves al diari vol dir que darrera del Diari Win hi ha un equip de persones que treballen de valent per fer-ho possible.

Nosaltres mai us farem pagar per llegir les notícies, perquè creiem que estar informats és un dret que teniu i no un negoci. Però sí que us demanem que si us agrada els demaneu als vostres pares que us subscriguin. Nosaltres a canvi us donarem continguts exclusius, com un conte per episodis i molts regals i descomptes.

Fins ara hem sortejat entre tots els usuaris els regals que anàvem aconseguint, però, a partir d’aquest mes, només podran guanyar regals els que paguin la subscripció.

Però, gràcies a la promoció que hem llançat aquest any 2013, podreu gaudir d’un mes de subscripció sense pagar ni un euro. Així podreu provar què tal és ser subscriptor. Vinga, a què espereu per dir-li als vostres pares que us subscriguin!


6 comentaris

  1. Milú says:

    Gen 21, 2013

    I com ho hem de fer per subscriurens?

  2. candance239 says:

    Gen 21, 2013

    Vale, Jospe Lluís, tinc un dubte, si no ets subscritptor, pots seguir publicant articles i fer el que ara fas pero sense poder llegir el còmic, ni concursar als concurs, etc. Ho he entés bé?? :(

  3. TOMÀS says:

    Gen 21, 2013

    Què podrem i què no podrem fer si som o no som subscriptors? A casa ho trobem una mica car…!

  4. Josep Lluís Silva says:

    Gen 22, 2013

    Correcte Candance239! Els personatges que no es facin subscriptors podran seguir comentant les notícies, escrivint articles i sumant punts.

    Tomàs, els subscriptors tenen accés a continguts exclusius. De moment, un d’aquests continguts és el conte “L’aventura del Diari Win”, que pot ser llegit i escoltat.

    A més a més, els subscriptors no veuran cap publicitat quan entrin al diari i els vostres pares rebran un seguiment de la vostra actitivitat al diari en forma d’estadístiques. Podran saber el temps que us heu connectat al diari i les notícies i comentaris que heu publicat.

    També tindran accés a regals exclusius!

  5. Josep Lluís Silva says:

    Gen 22, 2013

    Per subscriure’s a la prova gratuïta s’ha d’omplir el formulari que trobareu aquí

    http://www.diariwin.cat/prova-gratis-la-subscripcio-durant-1-mes/

  6. latortugatina says:

    Gen 26, 2013

    A mi m’encantaria subscriurem pero no em deixen1

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Cupid and Psyche and Beauty and the Beast Comparison

1 Abril 2024

silueta_periodista

By Freshessays The Use of Renewable Sources of Energy Over Fossil Fuels

30 Mar 2024

silueta_periodista

Martin Luther King Letter From Birmingham Jail Essay

12 Febrer 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors