23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Barça imposa el seu bàsquet a la pista del Caja Laboral

divendres 25 de Gener de 2013

Després de les últimes derrotes els de Xavi Pasqual han donat un cop de puny sobre la taula i han dit que són un equip capaç de guanyar l’Eurolliga.

Quan juga Navarro juga tot és més fàcil i ahir es va tornar a demostrar a la pista del Caja Laboral de Vitòria, un equip que venia de guanyar 17 partits seguits. Però és que quan tens sobre la pista el jugador que ha fet 3.000 punts a l’Eurolliga la victòria costa menys.

Juan Carlos Navarro serà recordat per l’afició blaugrana durant molts anys. Els joves d’avui explicaran d’aquí uns anys als seus néts que van tenir el privilegi de veure jugar a un dels millors escortes del bàsquet mundial. Navarro és el primer jugador que arriba als 3.000 de la història de la Eurolliga.

El resultat del partit (79-90) donarà una injecció de moral per encarar els partits decisius de la temporada al Palau Blaugrana contra el Montepaschi de Siena i a la pista del Maccabi Electra. Però ara toca pensar en el proper partit de la lliga ACB contra el Bilbao Basket.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors