23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Just Dance 4, el joc més venut el desembre del 2012

dilluns 28 de Gener de 2013

El joc de ballar i cantar per la consola Wii de Nintendo va ser el que més van vendre les botigues de videojocs que hi ha a l’Estat espanyol.

A la gent li agrada passar-s’ho bé amb els amics i moure l’esquelet una estoneta i per això ha sigut el més venut de l’últim mes de l’any. El segon ha sigut el clàssic joc de guerra Call of Duty: Black Ops 2″, de la Playstation 3 i el tercer, el de futbol “FIFA 2013″, també de Playstation 3.

A la llista dels 10 més venuts també hi destaca el New Super Mario Bros de la Nintendo 3DS, en la quarta posició; en la cinquena posició trobem un altre cop el joc de guerra Call Of Duty: Black Ops 2″ de Playstation 3, però en l’edició Nuketown; i en la sisena posició l’“Assassin’s Creed 3″ de la Playstation 3.

Tanquen el TOP 10 dels més venuts de desembre l’”Skylanders Giants” i l’”Inazuma Eleven Strikers, de la Wii, en la setena i la vuitena posició i “Far Cry 3″ de la Playstation 3 i el “FIFA 13″ de la Wii, en la novena i la desena posició.


4 comentaris

 1. Avatar de candance239

  candance239 says:

  Gen 28, 2013

  Que guai!!

 2. Avatar de sirena

  sirena says:

  Gen 28, 2013

  jo el tinc i és màxim mèlt:)

 3. Avatar de candance239

  candance239 says:

  Feb 9, 2013

  Una amiga m´ha dit que es pot ballar el Gangahm Style!

 4. Avatar de candance239

  candance239 says:

  Feb 10, 2013

  JO HI HE JUGAT!! ;)

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors