05 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Lexu’s presenta el nou disc “Per què no es toquen les nostres mans”

dimarts 29 de Gener de 2013

El grup catalanoandorrà estarà l’1 de febrer a la botiga FNAC de l’illa Diagonal (Barcelona) per presentar el seu nou àlbum titulat “Per què no es toquen les nostres mans”.

Fa uns dies vam poder escoltar un dels seus temes principals (Juliette) a La Transmissió d’en Puyal de Catalunya Ràdio i al Hatt-Trick d’Esports 3 i aquesta setmana podrem anar a que ens signin l’últim disc que han tret a la famosa botiga de música de Barcelona.

En l’era de la comunicació virtual, el grup Lexu’s reclama en el seu quart disc les relacions humanes entre les persones. I en concret, les abraçades. I és que, les pàgines web són una eina importantíssima per informar-nos i estar en contacte amb els nostres amics, però mai haurien de ser substituïdes per les trobades físiques en el món real.

El disc s’ha enregistrat a Medusa Estudio de Barcelona i ha comptat amb la producció musical de Roger Rodés i de Manu Guix. Us sona d’alguna cosa aquest últim músic?


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

silueta_periodista

9 Things You Should Truly Do in Your Relationship Profile

2 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors