23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Troben un escarabat més petit que una agulla

dijous 31 de Gener de 2013

El científic de la Universitat de Murcia, Juan Antonio Delgado, ha descobert a l’illa africana de Socotra, un escarabat de 0,8 mil·límetres (una agulla medeix uns 30 mil·límetres de llargària).

És tan petit aquest escarabat que podria fer una migdiada damunt del cap d’una agulla. Aquest descobriment s’ha publicat a un llibre sobre la biodiversitat de l’illa de Socotra que ha fet el mateix Juan Antonio Delgado amb l’ajuda d’experts internacionals en zoologia (la ciència que estudia els animals).

L’illa de Socotra és una font molt gran d’espècies extingides, ja que hi conviuen espècies animals i vegetals de fa 16 milions d’anys. Això ha sigut possible perquè es troba en un territori del Planeta allunyat dels humans.

Però, el fet que avui en dia no sigui molt coneguda, no vol dir que sempre hagi tingut poca atenció. A l’antiguitat era coneguda pels grecs i romans com l’illa de la Sang de Drac i fa 2.000 anys va ser un dels principals punts de producció d’encens i mirra. Dues de les espècies que van portar els reis mags de l’Orient al nen Jesús i que els Egipcis feien servir per embalsamar als faraons d’Egipte.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors