20 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Carnaval

dissabte 2 de Febrer de 2013

Holaaaaa!!!!

que tal?

Jo moooolt bé!!!!

la setmana que ve és Carnaval al meu poble!!!! I em disfressaré de tigree!!! Grrrrr!!! M’agraden molt els tigres, corren molt de pressa i tenen unes urpes molt afilades!!!

Us deixo una foto d’un tigre blanc que m’agrada mooooolt!!!!tigre blanco extincion


4 comentaris

 1. Avatar de TOMÀS

  TOMÀS says:

  Feb 2, 2013

  Doncs jo em disfressaré de pirata, que és la disfressa que em van dur els Reis…! A l’escola no celebrem la festa de Carnestoltes, però sí que fem uns tallers d’expressió: maquillatge, dansa, música…! Espero que tingueu una bona festa! Ah i dijous, a menjar coca de llardons, eh!

 2. Avatar de Milú

  Milú says:

  Feb 2, 2013

  Jo em disfresso de nedadora! Però aniré ben abrigada pq fa molt freeeed!

 3. Avatar de candance239

  candance239 says:

  Feb 8, 2013

  Jo em disfresso de vampira!!! :)

 4. Avatar de TOMÀS

  TOMÀS says:

  Feb 8, 2013

  Nosaltres a l’escola no celebrem Carnestoltes, fem la festa de l’Expressió i hem fet tallers molt divertits i un escenari boig, on hem ballat tots el Gangm Style!!! Ara durant el cap de setmana, em disfressaré de pirata, com ja us vaig explicar!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors