29 / 03 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Voleu unes Vacances en Família molt barates?

dilluns 4 de Febrer de 2013

La Generalitat de Catalunya ha obert avui el període d’inscripció del programa “Vacances en Família”, que ofereix 43.473 places a un preu reduït, en comparació amb el preu de mercat.

Aquest any la Generalitat ha posat a disposició de les famílies catalanes 2.658 places més que l’any passat a un preu de 26,35 euros per persona i nit, amb l’avantatge que els nens més petits de 3 anys no paguen res, que els que tenen entre 4 i 6 anys paguen la meitat (13,17 euros) i que els que tenen entre 7 i 13 anys tenen un descompte d’un 25% (és a dir paguen 19,76 euros). A més a més, les famílies nombroses (amb tres o més fills) i les monoparentals (amb només un pare o mare) tindran un 10% de descompte en tots els serveis.

Per què són més barates les vacances que ofereix la Generalitat? Doncs perquè les famílies que aconsegueixin places aniran a un dels albergs socials de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat) que la Generalitat té repartits per tot Catalunya.

Què hi podreu fer allà si us toca una plaça? El programa “Vacances en Família” inclou pels més petits tallers de titelles, màgia, pallassos, ioga en família, cants, balls i cants i tallers de manualitats i, pels més grans, espais de jocs, biblioteca, jocs simbòlics, mobles per fomentar la motricitat i una piscina de boles!

Per reservar plaça, cal anar a Xanascat o a aquests enllaç i apuntar-vos des d’avui mateix i fins el 25 de febrer. I si no teniu plaça, teniu una segona oportunitat, de l’1 al 22 de juliol.


2 comentaris

  1. Mic says:

    Feb 4, 2013

    Qué guai! Ja li diré als meus pares! Jo hi vull anar!!!

  2. Milú says:

    Feb 4, 2013

    Jo els hi diré als meus però no crec que hi poguem anar perquè casi mai tenen vacances junts…

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Martin Luther King Letter From Birmingham Jail Essay

12 Febrer 2024

silueta_periodista

Towards the ending of last year Facebook launched a version of its messenger app that was aimed at kids from 612 years Child development advocates are

10 Febrer 2024

silueta_periodista

The neglect of a child is the failure of a parent or caregiver to provide necessary to their dependent under eighteen years of age Failure to supply the

9 Febrer 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors