22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“Time & Essence”, el nou disc de Suite

dimarts 5 de Febrer de 2013

Canten en anglès però van fundar el grup al poble de naixement de Pep Guardiola, Santpedor (Barcelona). Són un exemple clar que si domines l’anglès tens moltes més oportunitats.

Són el Paul Brau (guitarra i veu), Jesús Calleja (guitarra i veu), Valentí Riera (baix i cors) i Uri Font (bateria) i, tot i que van fundar el grup l’any 2008 a Santpedor, van decidir que si volien vendre la seva música a tot el món l’havien de cantar en anglès.

I no els ha anat malament la cosa. Sense estar a les botigues han venut ja 1.000 còpies. Amb la força i els ànims que això dóna, avui estan il·lusionats amb el disc “Time&Essence”, que avui es posa a la venda a les botigues, a l’Itunes i a la seva pàgina web. I el proper diumenge 10 de febrer tocaran en directe a Barcelona!

Però la seva ambició i les seves ganes d’oferir la seva música al públic no s’acaba aquí i a finals d’any treuran un nou disc. Com veieu, aprendre anglès és una de les millors coses que es poden fer a l’escola!


2 comentaris

  1. Avatar de TOMÀS

    TOMÀS says:

    Abr 15, 2013

    POdeu posar algun enllaç a alguna de les seves cançons perquè en poguem fer un tastet? Moltes gràcies!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors