23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

CANTA

diumenge 10 de Febrer de 2013

Canta és una sèrie del grup Macedònia. En aquesta sèrie, hi han uns petits dialegs entre les fruites, i al final dels dialegs, hi ha una cançó de diferents grups catalans. Els diferents capítols que han fet, han sigut del Manu Guix, Amelie, Cesc Freixes i Mazoni. Aquí us deixo els capitols que han fet. Són molts divertits! També, us deixo el videclip de la cançó ESMORZAR, ja que el van penjar no fa ni quatre mesos i ja porta 20.000 visites.

CANTA:

 

ESMORZAR:

 

Les Macedònia al Palau de la Música Catalana amb el Manu Guix, cantant Desperta´t.

 

 


1 comentari

  1. Avatar de candance239

    candance239 says:

    Abr 7, 2013

    Us agrada?

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors