23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Barça i l’Espanyol fan dues exhibicions de futbol

dilluns 11 de Febrer de 2013

Molts infants van acompanyar els seus pares al Camp Nou. El sol i els gols de Messi i companyia van fer del partit contra el Getafe una festa futbolística. 

Feia més de 40 anys que el Barça no jugava a les 12 del migdia al Camp Nou i l’experiència no va poder ser més positiva. L’horari va permetre que l’estadi s’omplís de nens i nenes que van gaudir d’una altra golejada del líder de la Lliga. Dirigit per un gran Iniesta, l’equip blaugrana derrotà el Getafe per 6 a 1 i els gols van estar repartidíssims: Alexis, Messi, Villa, Tello, el mateix Iniesta i Piqué.

L’Espanyol també tindrà bon record de la jornada 23 de la temporada. Els periquitos van vèncer al camp d’un dels històrics de la Lliga, l’Athletic de Bilbao i ho van fer amb gols i bon futbol: 0 a 4. Amb aquest gran triomf, aconseguit amb gols de Moreno, Víctor Sánchez, Stuani i Verdú, els de Javier Aguirre ja s’allunyen a 8 punts del descens.

En canvi, a Segona el cap de setmana no va ser gaire lluit. El divendres el Sabadell va perdre a Almeria i el Barça B va fer el mateix l’endemà al Mini Estadi contra el Guadalajara. El Girona, però, sí que va sumar un puntet davant l’Hèrcules d’Alacant.


2 comentaris

 1. Avatar de TOMÀS

  TOMÀS says:

  Feb 11, 2013

  Felicitats a tots, cracks!!!

 2. Avatar de Mic

  Mic says:

  Feb 11, 2013

  Força Barça!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors