23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Barça Regal aixeca la seva Copa del Rei número 23

dilluns 11 de Febrer de 2013

La Copa del Rei que han fet els blaugranes ha estat immillorable. Curiosament, la final contra el València va ser el partit més assequible del torneig: 85 a 69.

Per culpa del mal inici de temporada a la lliga ACB, el Barça Regal va estar a punt de no classificar-se per la Copa del Rei que s’ha disputant aquest cap de setmana a la ciutat basca de Vitòria. Però els homes de Xavi Pascual han demostrat haver après de les derrotes i s’han endut el trofeu a Barcelona per vint-i-tresena vegada en la història.

La Copa que han fet els blaugranes ha estat immillorable. Als quarts de final es van desfer del líder de l’ACB, un Reial Madrid molt potent, després de dues pròrrogues, i a les “semis”, tot i el cansament, van guanyar l’equip amfitrió, el Caja Laboral.

Curiosament, la final contra el València va ser el partit més assequible del torneig. Contra els “taronges” el Barça Regal va saber dominar les dues cistelles amb autoritat i van guanyar el partit per 85 a 69. L’MVP de la Copa, el premi que reconeix el millor jugador del torneig, va ser pel nord-americà Pete Mickeal.


2 comentaris

 1. Avatar de TOMÀS

  TOMÀS says:

  Feb 11, 2013

  Van fer un molt bon partit i a més van tenir molta sort!!! Me n’alegro molt per tots!!!

 2. Avatar de Mic

  Mic says:

  Feb 11, 2013

  Barçaaaaaaaaaa!!!! Són els millors!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors