23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Demi Lovato treu nou disc el 4 de març

dimarts 12 de Febrer de 2013

Els fans de la cantant els falta menys per  disfrutar del quart àlbum de l’artista, el nou single s’anomenarà Heart Attack  i estarà al mercat el 4 de març.

Heart Attack és el nou single del quart disc de Demi Lovato i algunes persones que coneixen a la cantant diuen que les lletres de les cançons seran divertides i que  s’allunyarà del dubstep (un gènere musical que el podem trobar amb cantants com per exemple, Britney Spears) i de la música dance i pretén centrar-se més en el pop.

Durant aquests últims mesos Lovato ha escrit fragments de les seves cançons al seu twitter. De la nit al dia, la cantant ha tingut una apagada al seu compte de twitter i facebook. Fins el moment, no es coneix la raó, però es rumoreja que es tractaria que la cantant pugui estar de dol. Els fans estan impacients per saber què vol donar a entendre amb aquests fets.

L’ex estrella de Disney no ha tingut una vida fàcil, va patir anorèxia, bulímia, s’autolesionava i abusava de les festes i l’alcohol. El 28 de gener va fer dos mesos que la cantant es va rehabilitar. Deixar-se ajudar per professionals i posar-hi voluntat en superar-ho diu molt d’ella.


1 comentari

  1. Avatar de Mic

    Mic says:

    Feb 12, 2013

    Encara queda…

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors