25 / 04 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Evolución

dimarts 12 de Febrer de 2013Amb aquest videojoc coneixerem la realitat de Cuba, on els ciutadans no poden connectar-se a les pàgines que vulguin i on els ciutadans no poden viatjar fàcilment a l’estranger.

De què va?

En aquest joc ens posarem a la pell d’un policia cubà que vol lluitar contra l’status quo, simbolitzat en un robot gegant. Per combatre aquest enemic de la llibertat, el policia Manolito agafarà els elements de canvi que hi ha escampats per l’illa de Cuba.

Evolución és un joc curtet, però on aprendrem en un moment els principals problemes que tenen els cubans per ser lliures al seu propi país.

Juga


1 comentari

  1. Avatar de Milú

    Milú says:

    Feb 13, 2013

    Molt xulo el joc!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors